Evenementen Hulpverleners

Medical Event Assistance zoekt jou!

Wij zoeken enthousiaste collega’s die in het bezit zijn van een geldig ehbo diploma. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon en heb je oog voor detail, dan hebben wij  een leuke en uitdagende bijbaan. Wij zoeken voor verschillende opdrachten door het hele land evenement hulpverleners die tegenover een goede vergoeding en reiskostenvergoeding hun werkzaamheden willen uitvoeren.

Wat ga je doen?

Als evenement hulpverlener ben je het visitekaartje voor de onderneming en ben je het eerste aanspreekpunt op medisch gebied tijdens een evenement. Je draagt zorg voor de eerste hulp bij ongevallen en bent vooral preventief aan het observeren. Daarnaast geef je alles door aan de dienstdoende coördinator en probeer je mee te denken met de first responders tijdens de incident afhandeling.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Het bedrijf kent nu ongeveer 50 Evenement hulpverleners, 3 Operationeel Teamleiders medisch en 2 Operationeel commandanten medisch. Je zal ingezet gaan worden door heel Nederland.

Wat zoeken wij?

Ben jij een enthousiast en energiek persoon met een grote passie voor het medische vak en beschik jij over een geldig EHBO diploma of ben je van plan deze te halen, stuur dan je c.v en of motivatie brief naar het onderstaande mail adres.

Wat bieden wij jou?

Bij goede samenwerking meer inzetten op verschillende locaties. Werken in een gezellig team. 

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer direct!

CHAT