Samenwerkingen

Waar passie en professionaliteit samenkomen

Bij Medical Event Assistance zijn we trots op de vele waardevolle samenwerkingen die we door de jaren heen hebben opgebouwd. Deze partnerschappen zijn een essentieel onderdeel van ons streven naar topkwaliteit in medische ondersteuning en evenementenmanagement.

Wij geloven in het belang van samenwerken met andere professionals en organisaties om de best mogelijke diensten te leveren aan onze klanten en patiënten. Of het nu gaat om het ondersteunen van grote evenementen of het bieden van medische hulpverlening op locatie, wij streven er altijd naar om samen te werken met partners die dezelfde toewijding aan kwaliteit en zorg delen als wij.

Onze betrokkenheid bij kwaliteitsmanagement, zoals blijkt uit onze Nikta-certificering, weerspiegelt onze toewijding aan het bieden van de hoogste normen van zorg en service aan onze klanten.

Het team van Medical Event Assistance.

M.E.A.

Samenwerkingen met

Nikta Gecertificeerd Examenbureau. Kwaliteitsmanagement
SDAV231-3
cropped-5544-Veldnorm-beeldmerk-RGB-transparant-1
ministerie-vws-vierkant

Gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve evenementenzorg.

Een wereld van samenwerkingen: De essentie van MEA

Bij Medical Event Assistance koesteren we de talrijke samenwerkingen die ons bedrijf heeft gevormd door de jaren heen. Elk partnerschap vertegenwoordigt niet alleen een moment van gedeelde visie, maar ook een toewijding aan het leveren van hoogwaardige medische diensten en ondersteuning aan evenementen van allerlei aard. We zijn vereerd dat we hebben mogen samenwerken met enkele vooraanstaande namen in de evenementenindustrie, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Een van onze opmerkelijke samenwerkingen was met het Amsterdam Dance Event, een wereldberoemd festival dat de grenzen van muziek en cultuur verlegt. Onze bijdrage aan dit evenement ging verder dan alleen medische ondersteuning; het was een verbintenis om ervoor te zorgen dat alle festivalgangers een veilige en zorgeloze ervaring hadden terwijl ze genoten van de muziek.

Daarnaast hebben we samengewerkt met iconische locaties zoals Supperclub en Kaap Amsterdam, waarbij we niet alleen de medische veiligheid van bezoekers waarborgden, maar ook bijdroegen aan de algehele sfeer en gastvrijheid van deze plaatsen.

Onze deelname aan festivals zoals het Colombia Festival, Reggae Festival en Happy Feelings Outdoor weerspiegelt onze veelzijdigheid en flexibiliteit in het leveren van medische hulpverlening bij verschillende soorten evenementen, waarbij we altijd streven naar een hoog niveau van zorg en professionaliteit.

Ook hebben we onze expertise gedeeld met academische instellingen zoals de TU Delft, waar we hebben bijgedragen aan het creëren van een veilige omgeving voor studentenevenementen en academische conferenties.

Wij zijn ook trots dat wij ook betrokken zijn bij maatschappelijke evenementen zoals de Gay Pride Amsterdam en initiatieven zoals ‘Samen Sterk’. Wij hebben ons daar met veel liefde ingezet om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren voor alle deelnemers. Iets wat wij als divers team zelf ook zeer belangrijk vinden.

Amsterdam-Dance-Event

M.E.A.

Onze opdrachtgevers