Arts

Medical Event Assistance zoekt jou!

Ben jij een zelfstandig bevoegd en gespecialiseerd arts? En lijkt het je het leuk om je naast je huidige baan in te zetten op evenementen? Dan is Medical Event Assistance iets voor jou.

Tijdens het evenement ben jij medisch eindverantwoordelijk. Jij verzorgt de complete medische coördinatie, bent aanspreekpunt van het team en onderhoud contacten met alle organisaties en personen die zich bezig houden met de zorg voor de patiënt.

Wat vragen wij van jou?
  • Afhankelijk van het profiel van het evenement ben je bekwaam in Advanced Life Support (ALS), luchtweg management, Advanced Traumatic Life Support (ATLS), Procedurele Sedatie en Analgesie (PSA).
  • Je hebt kennis en ervaring ten aanzien van toxicologie.
  • Je beschikt over een geldige inschrijving zonder beperking in het BIG-register.
  • Je beschikt over een geldige inschrijving in het register van geneeskundig specialisten of profielartsen van RGS.
  • Je bent werkzaam in de acute zorg als anesthesioloog, MMT-arts, intensivist of SEH-arts KNMG.
Wat krijg je van ons?

Bij Medical Event Assistance krijg je de kans om je als gespecialiseerd arts ingezet te worden op diverse evenementen in Europa. Dit kan een hardloopwedstrijd zijn maar ook een grootschalig evenement zoals een festival met meer dan 25.000 bezoekers. Voor jouw inzet krijg je uiteraard een goede vergoeding

Wat zoeken wij?

Ben jij een enthousiast en energiek persoon met een grote passie voor het medische vak en beschik jij over een geldig EHBO diploma of ben je van plan deze te halen, stuur dan je c.v en of motivatie brief naar het onderstaande mail adres. Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer direct!

CHAT