Werken Bij

Wil jij werken in een toegewijd, jong, divers maar zeer professioneel team?

Medical Event Assistance

Word een zorgheld bij Medical Event Assistance. Bij MEA draait alles om teamwork. Samen met enthousiaste professionals werk je aan de gezondheid en veiligheid van mensen op allerlei evenementen: van sportevents en festivals tot conferenties en bedrijfsbijeenkomsten. Elke dag is anders en vol nieuwe uitdagingen.

Blijven Leren

We bieden regelmatig trainingen en bijscholingsmogelijkheden aan, zodat jij altijd up-to-date blijft met de nieuwste medische technieken en je vaardigheden kunt blijven verbeteren.

Meer dan Zorg

Als zorgheld bij MEA draag je niet alleen bij aan de veiligheid van evenementen, maar ook aan de gemeenschap. Je helpt mee aan het creëren van positieve en gedenkwaardige ervaringen voor bezoekers en organisatoren.

Een Inspirerende Werkomgeving

Werk in een inspirerende omgeving, omringd door gepassioneerde collega’s die je motiveren om het beste uit jezelf te halen. Ons hechte team biedt een ondersteunend netwerk waar je altijd op kunt rekenen.

Klaar om een zorgheld te worden? Sluit je aan bij MEA en ontdek een wereld vol mogelijkheden en nieuwe ervaringen!

Zorgverleners van Medical Event Assistance op de gator om hulp te verlenen op het festival.
Medical Event Assistance medewerkers die plezier hebben in wat ze doen terwijl ze zorgverlenen aan bezoekers van het festival Anatolia.