Diensten

Onze diensten

Zichtbaar, toegankelijk & professioneel

01

Basis Eerste Hulpverleners

Dit zorgniveau kan worden ingezet bij evenementen met een ingeschat laag risico zoals bepaald in de LHGAP. Alle basis eerste hulpverleners hebben een certificaat conform het Oranje kruis of andere gelijkende opleiders.

02

Evenementen Eerste Hulp

Dit zorgniveau wordt ingezet bij evenementen met een middel tot hoog risico bepaald in de LHGAP en de veldnorm evenementenzorg. Dit zorgniveau kenmerkt zich door een uitgebreide aansluiting op de reguliere zorgketen en aanvullende competenties op het gebied van methodisch handelen, samenwerking en communicatie.

03

Verpleegkundige Basiszorg

Dit zorgniveau kenmerkt zich door de inzet van niet-gespecialiseerde verpleegkundigen als aanvulling op het niveau Basis Eerste Hulp, Evenementen Eerste Hulp of ter ondersteuning van het niveau Spoedzorg, Artsenzorg of Specialistische Spoedzorg (Advanced Life Support). De verpleegkundige heeft een ondersteunende rol richting zorgprofessionals en heeft tevens een taak in de prioritering van zorg. Binnen dit niveau vallen ook de BMH operatieve zorg, de doktersassistent, de verzorgende-IG en de ambulancechauffeur.

04

Verpleegkundige Spoedzorg

Dit zorgniveau kenmerkt zich door de inzet van zorgprofessionals die werkzaam zijn in de acute somatische zorg. Uitgangspunt is dat zij spoedzorg starten in afwachting van overname door de regionale ambulancezorg of door het zorgniveau Specialistische Spoedzorg. Zorg binnen dit niveau vindt plaats onder verantwoordelijkheid van een aanwezig ter zake deskundig arts of middels een protocol onder verantwoordelijkheid van een MME.

05

Verpleegkundige Specialistische Spoedzorg

Dit zorgniveau kenmerkt zich door de inzet van zorgprofessionals die functioneel zelfstandig of zelfstandig bevoegd zijn om zorg te leveren op tenminste het niveau van het vigerende Landelijk Protocol Ambulancezorg. Inzet van deze zorgprofessionals valt onder verantwoordelijkheid van een Medisch Manager en is noodzakelijk als op grond van de risicoprofiel bedreiging van de vitale functies of ernstig letsel te verwachten is.

06

Arts Basis / Specialistische spoedzorg

Artsen kunnen een belangrijke rol spelen op evenementen als het gaat over het leveren van zorg die is afgestemd op specifieke zorgvragen of omstandigheden. Niet alle artsenzorg op evenementen is noodzakelijk op het niveau van Specialistische Spoedzorg. Juist de specifieke expertise van bijvoorbeeld huisartsen, sportartsen en andere specialisten kunnen als maatwerk meerwaarde hebben op een evenement.

Wat onze klanten zeggen

Recensies

Afgelopen weekend gebruik gemaakt van de diensten van MEA voor ons boks evenement. Het was een zeer prettige samenwerking en de hulpverleners waren zeer nauw betrokken bij de deelnemers en toeschouwers. Zolang MEA diensten blijft leveren blijft onze organisatie daar zeker gebruik van maken! Tot de volgende editie!!

Miguel Besamente Hoodfights Amsterdam

Wij als beveiligingsbedrijf hebben een zeer goeie partner aan medical event assistance. Goeie flexibel bedrijf wat goed meedenkt. Kan ze alleen maar aanraden.

Aziz Allach CEO / De Heren beveiliging

Vanaf het eerste moment direct een heldere communicatie en een uiterst professionele aanpak. Dit jaar direct meegenomen in het hele productie proces. Alle evaluatie punten van vorig jaar opgepakt. Niet alleen medisch maar over de volle breedte werd er meegedacht. Ze leveren een team met enkel uiterst gemotiveerde medewerkers die allemaal zich tot het uiterste inzetten.

Boris Klatser Evenementen coordinator / Gemeente Amsterdam

Een geweldige organisatie en professioneel. We hadden twee ontmoetingen en het was geweldig om een ​​werkrelatie te creëren. Blijf doorgaan jongens en bedankt voor jullie inzet voor onze organisatie. Bedankt voor alle adviezen. Andréy

Andrey Servillia Commissaris / E.M.T Curacao

Schitterend EHBO Team! Op onze beurzen voor de bouw waar meer dan 4000 bezoekers per dag kwamen. Een niet te missen ploeg! Well done boys!

Steve Caufriez Project Manager Confederatie bouw ( BE )

Ze waren bij ons @anatoliafestijn. Zeer professioneel en altijd alert. Zeer goed teamverband, ze droegen echt zorgen zodat wij een geslaagd evenement kregen. Zeker een aanrader als je geen hoofdpijn wilt hebben. En voor ons voor de volgende keer geen andere optie dan medical event assistance.

Kursad Murat Voorzitter / Anatolia Festijn

Fijn bedrijf met lieve vrolijke gezellige mensen die altijd voor elke bezoeker klaarstaan. Al is het voor een goed gesprek een pleister ga zo maar door!

Kim Teeuwen Floormanager / Club in Amsterdam

Inmiddels al ruim 2.5 jaar vaste EHBO partner op diverse evenementen en locaties . Samenwerking is altijd top. Kundig en professioneel personeel die zich uitstekend kunnen aanpassen aan het type event en publiek. Communicatie verloopt altijd helder en duidelijk wat de samenwerking optimaal maakt

Youssef Ben Sallah CEO / Event Service & Safety

Heel goed ervaren, professioneel en meedenkend personeel. Voor ons als evenementen organisatie heel fijn om mee samen te werken. Zeker aan te raden op je evenement!

Jane Bosboom Manager / Inama

Een hele fijne samenwerking, je behoort gelijk tot het team! Duidelijk en helder qua communicatie. Zodat je weet wat er van jou als zorgverlener verwacht wordt. Open voor tips en trick, naar alle partijen (opdrachtgever, werkgever en werknemer)

Marjolein Kamer Eigenaar / Kameraatjes

Als rijder is het toch altijd fijn om te weten dat als er iets gebeurt. er in ieder geval altijd een professioneel team aanwezig is!

Niels Schuurman Crosser MC Volgas

Medical Event Assistance beschouw ik als een zéér professioneel bedrijf welke bestaat uit medewerkers die altijd enthousiasme en professionaliteit uitstralen. Zij beschikken over de juiste kennis, ervaring en middelen om hun werkzaamheden goed te kunnen verrichten. Deze taak nemen de medewerkers van Medical Event Assistance ook erg serieus. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die de inzet van medisch personeel nodig hebben!

Jimmy Agent Politie Nederland

Medical Event Assistance is zeer professioneel en mensen helpen staat bij hun hoog in het vaandel. Ze zijn gedreven, zorgzaam en vooral enthousiast. Een heel fijn team die hun vak verstaan en dit ook zeker naar de mensen toe profileert. Adhoc situaties zijn voor hun geen uitdaging ze reageren snel en kundig zoals je van een goede organisatie mag verwachten. Petje af voor jullie!

Sharon Jansen Creative Director / Jennifer 4 dance

Een keer samengewerkt met deze organisatie en jeetje wat heb ik veel van hun geleerd ! Hele fijne samenwerking en goede oplossingen voor elk probleem. Deze mensen zijn erg zorgzaam en handelen erg goed naar elke situatie. Ik vond het erg leuk en fijn om met hun samen te werken! Zou t zou weer doen! Nogmaals, een hele fijne en goede organisatie!

Raffaëla Koomen Eerste hulpverlener

Leuke team, gezellige hulpverleners, gezellig als het kan, serieus als het moet. Alles is goed geregeld! #duimenomhoog

Karim Sewdajal Eerste hulpverlener Medic Event Support

Medical Event Assistance gaat erg professioneel te werk. Tijdens het evenement Scare-me hebben ze het goed ondercontrole gehouden en geholpen waarbij nodig. En naast het goede hulp en overzicht. Zijn er ook erg vriendelijk tegen de gasten. Dit geeft ongetwijfeld een fijn en veilig gevoel aan de gasten op welk evenement dan ook!

Ruben Munoz Gonzalez Directeur Red Epic Studios

Zeker een aanrader voor Event support! Een team van professionals

Perry Mulder Directeur PMP Productions

Erg tevreden. Grijpen in waar nodig. En helpen goed als er iemand een ongeval heeft gekregen hoe groot of klein dan ook.

Aletha Moon Barvrouw

Zeer professioneel, goede communicatie en zeer bekwaam. Heeft op het evenement erg goed geholpen bij ongevallen en de veiligheid van onze gasten. Zeker een aanrader! Erg blij met de hulp die zij ons (en mij persoonlijk) geboden hebben.

Monique v/d Hout Associate Digital Author Nike Nederland

Erg fijn en professioneel bedrijf!

Daniel Club Manager / Levenslang

Indien noodzakelijk handelen zij snel en adequaat en voorzien zo iedereen van de best mogelijke zorg. Een aanrader voor al uw evenementen!

Michael Acteur / Scare Me

M.E.A.

Onze Opdrachtgevers