Over ons

Gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve evenementenzorg.

Ontdek de Toewijding van MEA

Met trots kunnen we zeggen dat we al geruime tijd actief zijn in de evenementenbranche. Ruim 300 vaste opdrachtgevers in Nederland, Europa en het Caribisch gebied kiezen voor de professionele zorg van MEA. Of het nu gaat om een groot muziekfestival, een sportevenement, een bedrijfsfeest of een kleinere bijeenkomst, wij begrijpen dat de gezondheid en veiligheid van uw deelnemers en/of bezoekers de hoogste prioriteit heeft.

Ons team bestaat uit enthousiaste, hardwerkende zorghelden, want ja, zo noemen wij onze hulpverleners! Zij staan voor zichtbaarheid, toegankelijkheid en professionaliteit. MEA is flexibel en past zich aan aan uw specifieke behoeften als opdrachtgever. Of het nu gaat om het leveren van hulpverleners, het coördineren van medische teams, of het maken van een op maat gemaakt zorgplan, we streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Met onze uitgebreide ervaring in muziekfestivals weten we precies wat er nodig is om medische zorg te leveren op drukbezochte en dynamische evenementen. Van grote festivals met duizenden bezoekers tot intieme optredens, onze zorghelden zijn getraind om snel en professioneel te handelen, zodat bezoekers veilig kunnen genieten van hun festivalervaring.

Dus, als u op zoek bent naar een ervaren, professioneel en toegewijd team voor uw evenement, zoek dan niet verder. Wij staan graag voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Opdrachtgevers
0 +
Hulpverleners
0 +
Evenementen Per Jaar
0 +
Jaren Ervaring
0 +

Onze waarden

Onze kernwaarden

01

Zichtbaar

Onze medische teams zijn niet te missen op uw evenement, gekleed in herkenbare uniformen en met duidelijke identificatie. Daarnaast zijn onze medische posten en tenten strategisch geplaatst op goed zichtbare locaties binnen het evenemententerrein.

02

Toegankelijk

Onze teams zijn niet alleen duidelijk zichtbaar op uw evenement, maar ook gemakkelijk benaderbaar en empathisch in hun interacties met deelnemers. We streven ernaar om een veilige omgeving te creëren waar mensen zich welkom voelen om medische hulp te zoeken, en waarbij we de drempel voor toegang tot zorg zo laag mogelijk houden.

03

Professioneel

Met trots kunnen we zeggen dat ons ervaren team van gecertificeerde zorgverleners niet alleen bekwaam is, maar ook empathisch en toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg. Bij MEA kunt u vertrouwen op oplossingen die nauw aansluiten bij de specifieke behoeften en aard van uw evenement. We streven ernaar om snel en effectief in te grijpen.

Het Management Team

Onze experts

Silfred Hamilton

Eigenaar / Algemeen Commandant

Sevda Ozsoy

Operationeel Commandant

Jay Elias

Operationeel Teamleider

Alexia v/d Rheede

Operationeel Teamleider

Maartje Nijman

Medisch Manager / Arts